Bedrijfspresentatie

De website van Searchmax licht u volledig in met alle onderwerpen die bijdragen aan een hogere conversie. We informeren u met de kracht van een goed design, een goed hanteerbare CMS en de mogelijkheden van internetmarketing tools. Maak een perfecte eerste indruk online.

Ga voor Searchmax

De concurrentie wordt online alsmaar groter, wat voor u betekent dat het steeds lastiger wordt om u op een positieve manier te onderscheiden van andere. Beschikt u over het juiste totaalplaatje, maar ontvangt u weinig traffic op uw website? Dan kan Searchmax u helpen. Beschikt u over een simpel design en loopt de traffic terug? Dan kunt Searchmax u helpen. Bij Searchmax kunt u terecht voor niet alleen een schitterend design, een goed werkend CMS systeem en natuurlijk een aantal effectieve internetmarketing tools. Samen werken zij toe naar een resultaat: Het verhogen van uw conversie. U genereert door goed gevonden te worden en een kwalitatief goed voorkomen meer traffic, dat automatisch wordt omgezet door een hoger conversiepercentage

Ons doel

Searchmax is gelanceerd om bedrijven kennis te laten maken met de mogelijkheden van online zichzelf promoten. We informeren bedrijven over de essentie van een mooi design, een gebruiksvriendelijke website en de voordelen van goed online gevonden kunnen worden. Daarnaast geven wij advies over het gebruik van secundaire traffic generatoren als een prijs vergelijker of affiliate marketing. We zagen online vele website die niet gemakkelijk te gebruiken waren, of websites die niet online in de zoekresultaten terecht kwamen, ondanks vaak een mooi design. Dit zijn natuurlijk de meest essentiële onderdelen die de conversie op uw pagina bepalen. Neem contact op ment Searchmax en bekijk wat wij voor uw website kunnen beteken. Zet de eerste stap naar een hogere conversie.